CovidCare@Home in het Nieuws

Sinds de eerste Corona besmettingen in België tot de dag van vandaag zijn wetenschappers, dokters, verplegers, ingenieurs en vele anderen aan het werk om de pandemie te bestrijden. Het verhaal van CovidCare@Home begint in april. In het ZOL (Ziekenhuis Oost-Limburg) worden Covid-19 patiënten ontslaan uit het ziekenhuis om thuis verder opgevolgd te worden met een aantal sensoren. Sindsdien hebben verschillende bedrijven zich ingezet om het thuis opvolgen van patiënten uit te breiden om de impact van nieuwe opflakkeringen van het virus te verminderen. Eind april werd het concept van een Smart Patch gelanceerd, een slimme pleister die ingezet kan worden om verscheidene vitale parameters voor mensen met Covid-19 thuis op te volgen. In augustus werden deze initiatieven gebundeld onder de naam CovidCare@Home.


Klik op onderstaande logo’s om artikels te lezen!


Wilt u ook meewerken aan de oplossing?