Wat zit er in de doos?

De CovidCare@Home Box is onze oplossing om de komende infectie golven van de Corona pandemie aan te pakken. Het bestaat uit verschillende sensoren die ervoor zorgen dat ziekenhuizen en dokters efficiënt patiënten thuis kunnen opvolgen gedurende één tot twee weken. Gebaseerd op de verzamelde data, kan het ziekenhuis de patiënt volledig genezen verklaren of terugroepen naar het ziekenhuis.


Wie komt in aanmerking?

Onze partner ziekenhuizen zijn verantwoordelijk voor de selectie van patiënten die kunnen deelnemen aan CovidCare@Home. Er zal gefocust worden op mensen die een positieve Covid-19 test hebben afgenomen en lichte tot matige symptomen vertonen, maar gezond genoeg zijn om thuis verder te herstellen in quarantaine.

What’s in the box?
Hoe verloopt het opvolgen van een patiënt?

Elke CovidCare@Home Box bevat een korte “Start Hier” handleiding waarmee toegang kan gekregen worden tot de CovidCare@Home Patiënt app. De app begeleidt de patiënt bij het meten van de lichaamstemperatuur, zuurstofsaturatie, hartslag en ademhaling.

Hoe gebruikt het ziekenhuis de oplossing?

De metingen die verzameld worden via de Patiënt app, komen terecht in de beveiligde CovidCare@Home Ziekenhuis app. Het zorgpersoneel kan via deze app de gemeten data naslaan en, indien nodig, verder opvolgen met de patiënt. 


Wilt u ook meewerken aan de oplossing?